Studenți nevaccinați de COVID nu intră în spitale. Rectorul UMF Cluj: nu putem să riscăm

Adisa Codruț |
Data publicării:
Clădirea UMF Cluj  FOTO: UMF Cluj
Clădirea UMF Cluj FOTO: UMF Cluj

Rectorul UMF Cluj a declarat că nu va lăsa studenți să intre în spitale dacă nu se vaccinează împotriva infecției COVID. Aceștia s-au imunizat în proporție de 90%.

Rectorul UMF Cluj, Anca Buzoianu, a declarat că studenții din anii mai mari care nu se vaccinează împotriva infecției COVID nu vor intra în spitale. Cel mai mulți studenți s-au imunizat deja. Procentul ajunge la 90%.

”Nu este o regulă, fiindcă se găsesc soluții alternative, să fie testați, eventual înainte, dar nu putem să riscăm să-i lăsăm lângă pacienți și să infecteze pe cineva. Mă refer la cei din anii mari, care au contact direct cu pacienții. Oricum avem un procent semnificativ de studenți care s-au vaccinat și care au înțeles importanța vaccinului. E cea mai rapidă și cea mai sigură metodă de a ajunge la o oarecare normalitate (...) Procentul este ridicat, undeva spre 90% dintre studenți”, a afirmat rectorul UMF, potrivit stiridecluj.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel