SUA, pregătire MILITARĂ pentru distribuirea vaccinurilor anti-COVID19. Operaţiune de 10 miliarde de dolari

Vaccin   FOTO: pixabay
Vaccin FOTO: pixabay

Operaţiunea "Warp Speed", dezvăluită în SUA în luna mai arată cum se pregătesc americanii de distribuirea vaccinurilor COVID-19. 

"Este ceva ce ţara noastră nu a mai văzut de la proiectul Manhattan", a declarat preşedintele Donald Trump despre operaţiunea Warp Speed. Iniţiativa, care ar trebui să grăbească dezvoltarea vaccinurilor şi tratamentelor anti-COVID19, nu are nici magnitudinea, nici gradul de clasificare pe care l-a avut proiectul construirii bombei atomice. Cu toate astea, la Washington nu sunt cunoscute foarte multe detalii despre cine lucrează la proiect şi nici despre cum se lucrează. A ieşit însă la iveală costul total al proiectului: 10 miliarde de dolari. Iar proiectul include mai mulţi militari decât civili. Citește mai multe pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel