Țările unde românii vaccinați pot călători fără restricții. LISTA statelor

DCMedical Team |
Data publicării:
Călătorie
Călătorie

Persoanele vaccinate cu ambele doze vor putea călători pe teritoriul Europei fără vreo restricție, au anunțat autoritățile.

Românii imunizați cu ambele doze de vaccin împotriva COVID pot călători fără restricții în statele europene. Pentru drum au nevoie de certificatul de vaccinare care-i va scuti de carantină și de testul PCR.

Însă, state precum Italia, Malta, Spania, Elveția, Suedia și Portugalia cer pe lângă certificatul de vaccinare și un test COVID negativ nu mai vechi de 48 sau 72 de ore.

Potrivit Antena 3, statele Uniunii Europene au stabilit să fie redeschisă circulația pentru persoanele vaccinate și relaxarea restricțiilor de călătorie pentru țările care nu sunt membre UE. Se discută și despre punerea în practică a unui așa-zis mecanism de ”frânare de urgență” în cazul răspândirii noilor tulpini, arată Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel