Tătaru, avertisment: S-a confundat relaxarea măsurilor, cu relaxarea totală. Am putea impune restricții

Adisa Codruț |
Data publicării:
Nelu Tătaru
Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, atrage atenția celor care au confundat relaxarea restricțiilor cu relaxarea totală că vor exista repercusiuni dacă situația degenerează.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, spune că dacă numărul de cazuri de infectate cu coronavirus va crește după aceste prime două zile din starea de alertă, atunci nu va ezita să impună din nu măsuri drastice.

„Am observat începând de pe 15 mai o confundare a măsurilor de relaxare cu o relaxare totală. (...) Suntem într-un moment în care avem două zile de stare de alertă, și în aceste două zile atât agenții economici, cât și populația, o parte dintre ei, au uitat să urmărească acele reguli. (...)Țin să reamintesc! Precauțiile și regulile trebuie să rămâne de bază! Sunt 14 zile în care noi, ca Minister al Sănătății și celelalte ministere de resort urmărim evoluția. Dacă această evoluție este nefavorabilă, vom reinterveni și vom impune restricții!", a declarat Nelu Tătaru, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel