Teste gratuite pentru COVID-19: unde vor fi distribuite și cine va beneficia de ele

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Dispozitivul care arată dacă ești sau nu infectat arată ca cel de un test de sarcină.
Dispozitivul care arată dacă ești sau nu infectat arată ca cel de un test de sarcină.

Grecia va furniza teste gratuite pentru COVID-19, care vor fi distribuite în farmacii. Cei care vor avea un rezultat pozitiv se vor putea înscrie pe o platformă online pentru a face un test PCR. 

Grecia va furniza gratuit seturi de auto-testare antigen Covid-19, deoarece guvernul a anunțat că farmaciile le vor distribui din prima săptămână a lunii aprilie.

Cumpărătorii potențiali ar trebui să prezinte numărul lor de securitate națională (AMKA) și vor putea prelua un test pe săptămână împreună cu un pliant care va oferi instrucțiuni analitice și sfaturi pentru procedură.

Guvernul elen dorește să crească numărul cazurilor diagnosticate, oferind populației șansa de a se auto-testa. Testele au 95-99% din rezultatele exacte, conform informațiilor oficiale furnizate într-o sesiune de întrebări și răspunsuri sâmbătă.

Guvernul intenționează, de asemenea, să lanseze o platformă digitală, în care cazurile pozitive autotestate vor declara rezultatele COVID-19 pentru a primi un test molecular într-un centru de sănătate.

Grecia a decis, de asemenea, să ridice unele restricții de blocare a coronavirusului săptămâna aceasta, pentru a redeschide economia. Deși Sistemul Național de Sănătate (ESY) rămâne sub o mare presiune, este voința guvernului de a ușura persoanele care au fost supuse unor măsuri stricte de mai multe luni, notează euractiv.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel