Timișoara iese din carantină. Dr Tudor Ciuhodaru: de ce vaccinarea este gratuită, dar testarea este pe bani

Adisa Codruț |
Data publicării:

Orașul Timișoara va ieși din carantină. Medicul Tudor Ciuhodaru susține că măsura carantinei este inutilă fără testare.

După ce autoritățile au dispus ca Timișoara și două comune să iasă în această noapte din carantină, medicul Tudor Ciuhodaru susține că ”fără măsuri concrete” și ”fără o soluție unitară nu avem cum să controlăm această pandemie”.

”Fără testare extinsă carantina ajută de zici că nu e adevărat.

La 10 zile de la intrarea în carantină rata de infectare în Timişoara a depăşit 8 la mia de locuitori. În primul rând ar trebui să facem măsuri corecte, dar pentru asta trebui să te mai ducă şi capul şi să îţi pese cu adevărat de viaţa oamenilor şi de ştiinţă. (…) Și mă întreb şi eu normal, la un an de zile de ce toate aceste soluţii nu au fost puse în practică, de ce vaccinarea este gratuită, dar testarea este pe bani", afirmă doctorul Tudor Ciuhodaru, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel