Tom Hanks și soția sa, diagnosticați cu COVID-19

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:


Actorul Tom Hanks spune că el și soția sa, actrița Rita Wilson, au fost diagnosticați cu coronavirus.

 

Într-o declarație postată pe Instagram, Hanks a spus că el și soția sa erau în Australia atunci când au fost testați pentru noul coronavirus, după ce au prezentat simptome precum oboseală, dureri, frisoane și „febră ușoară".

"Salut oameni buni. Eu și Rita suntem aici în Australia. Ne-am simțit un pic obosiți, parcă am avea răceală și niște dureri ale corpului. Rita avea niște frisoane care veneau și plecau. Peste febră ușoare. Pentru a face lucrurile corect, așa cum este nevoie în lume acum, am fost testați pentru Coronavirus și am fost găsiți pozitivi. Ei bine, ce facem în continuare? Oficialii medicali au protocoale care trebuie respectate. Vom fi testați, observați și izolați atât timp cât este nevoie pentru pentru sănătatea și siguranța publică " a scris actorul de rețeaua de socializare.

Un reprezentant al lui Tom Hanks a confirmat știrea la CNN și nu a avut alte comentarii.

Warner Bros. a confirmat că actorul se află în Australia, lucrând în pre-producție la un film despre Elvis Presley.

„Lucrăm îndeaproape cu agențiile de sănătate australiene corespunzătoare pentru a identifica și contacta orice persoană care ar fi putut intra în contact direct cu Tom și soția sa", a spus Warner Bros într-o declarație.

"Sănătatea și siguranța membrilor companiei noastre este întotdeauna prioritatea noastră și luăm măsuri de precauție pentru a-i proteja pe toți cei care lucrează la producțiile noastre din întreaga lume."
Hanks urmează să joace rolul directorului lui Presley, colonelul Tom Parker, în film. Actorul Austin Butler îl joacă pe Presley.

Baz Luhrmann va regiza.

Hanks a spus că el și soția sa vor „ține oamenii la curent cu starea lor".
Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, în prezent există mai mult de 120 de cazuri de coronavirus confirmate în Australia.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel