Top 4 jocuri care oferă rotiri gratuite la cazinourile online

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
top 4 jocuri. FOTO: Slot
top 4 jocuri. FOTO: Slot

Dintotdeauna, sloturile au fost capul de afiș al cazinourilor. Succesul lor se datorează faptului că sunt distractive, ușor de jucat și, uneori, au jackpoturi uriașe.

Dintotdeauna, sloturile au fost capul de afiș al cazinourilor. Succesul lor se datorează faptului că sunt distractive, ușor de jucat și, uneori, au jackpoturi uriașe.

Bazându-se aproape exclusiv pe noroc, păcănelele contribuie masiv la creșterea profitului cazinourilor. Și din acest motiv, sloturile sunt prezente în număr mare atât în cazinourile terestre cât și în cele online.

Sloturile online create în ultimii ani au o calitate de excepție și pot fi situate pe aceeași linie cu orice alt joc video. Furnizorii de jocuri de noroc fac jocuri de păcănele tot mai complexe, care urmăresc și o poveste, nu doar aranjarea unor simboluri pe ecran. Și diversitatea temelor este tot mai mare astfel că orice gusturi sunt îndeplinite.

Unele jocuri video sunt concepute să aibă jackpoturi, altele funcții speciale, precum posibilitatea dublării câștigurilor sau rotiri gratuite. În general, rundele gratis sunt incluse în promoțiile oferite de cazinourile online.

Astfel, vei putea găsi rotiri gratuite fără depunere, care fac parte din bonusurile fără depunere și rotiri gratuite care vin la pachet cu bonusul de bun venit pentru jucătorii noi.

Dacă nu știi ce sloturi să mai încerci, iată patru jocuri foarte interesante, amuzante și dinamice care oferă rotiri gratuite și pot fi găsite pe site-urile cazinourilor online.

The Dog House

Este un joc marca Pragmatic Play, lansat în 2019, deci fiind un joc nou, te poți aștepta la o animație foarte bună, o coloană sonoră antrenantă și o viteză de rulare fără nicio întrerupere.

Personajele din The Dog House sunt patru căței simpatici (un Rottweiler, un Yorkshire Terrier, un Beagle și un Pug), care fac ca jocul să fie cu adevărat distractiv. Cum altfel putea să fie background-ul acestui slot decât sub formă de căsuță pentru căței, decorată cu flori și alte elemente vesele.

Jocul are 5 role, 3 rânduri, 20 de linii de plată, un grad de volatilitate ridicat și un RTP de 96,51%. Simbolurile câini plătesc cel mai bine. Cățelul Rottweiler plătește de 37.5X dacă este de 5 ori pe linia de plată, Yorkie-ul plătește de 25x, Pug-ul de
15x, iar Beagle-ul de 10x.

Și zgarda de cățel și osul plătesc foarte bine dacă sunt 5 aliniate pe o linie de plată. Mai găsești la acest joc și simbolurile jocurilor de cărți: 10, J, Q, K, A.

Simbolul lăbuță de câine sub formă de bijuterie îți oferă un câștig de 5x pariul dacă apare de 3 ori pe rolele 1, 3 și 5.

Gates of Olympus 

Acest slot este realizat tot de cei de la Pragmatic Play și a fost lansat pe piață în februarie 2021. În Gates of Olympus, zeul suprem Zeus te invită într-o lume captivantă în care vei găsi multe caracteristici de tip bonus.

Merită să te joci cu zeii, dar cu atenție! Zeii se înfurie ușor!

Deși există multe jocuri de păcănele cu tematică mitologie greacă, acest titlu Pragmatic Play reușește totuși să fie inventiv și proaspăt. Din punct de vedere vizual, Gates of Olympus este amuzant, iar coloana sonoră te ține în priză. Dacă adaugi și rotirile gratuite, satisfacția este garantată.

Gates of Olympus are 6 role, 5 rânduri, 20 de linii de plată și un RTP solid de 96,50%. Slotul permite jucătorilor să plaseze diferite pariuri care încep de la valoarea 0.20 până la 100.

Coroana de aur și clepsidra sunt simbolurile cele mai valoroase (10x, respectiv 50x câștig dacă apar de 10 ori), inelul și pocalul sunt pe locul următor (30x, respectiv 24x dacă apar de 10 ori), iar pietrele prețioase roșii, violet, galbene, verzi și albastre au cea mai mică valoare.

Fire Joker

Jocul a apărut în 2016 și este o marcă Play’n Go. “Fight fire with fire!” (“Luptă cu focul!”) este sloganul acestui slot, care te invită în lumea fierbinte a diabolicului Fire Joker.

Background-ul jocului nu are nimic ieșit din comun, dar coloana sonoră te ține lipit de ecran și te îndeamnă să joci mereu. Fire Joker are clasicele simboluri fructe (lămâi, prune, cireșe, struguri), BAR, șeptari, stele, iar Jokerul este simbolul Wild.

Acest joc de păcănele Play’n Go are un grad de volatilitate mediu, un RTP de 96,15%, 3 role, 5 linii de plată, pariuri care pornesc de la o valoare de 0.05 și merg până la 100. Jocul are și funcția specială de multiplicator.

Sugar Rush

Este un joc nou, apărut în 2022, creat de Pragmatic Play. Sugar Rush te duce în lumea dulciurilor, un univers în continuă mișcare, cu ursuleți jeleuri și bomboane câștigătoare. Seamănă cu Sweet Bonanza, un alt joc marca Pragmatic Play, care se bazează pe funcția cluster pay (potrivirea simbolurilor oriunde pe tabla de joc).

Acest joc de păcănele are 7 role, 7 rânduri, 20 de linii de plată, un RTP de 96,50%, un grad de volatilitate ridicat și o valoare a mizei între 0.20 și 100. Simbolurile sunt sub formă de dulciuri. Sugar Rush include și simbolul Scatter reprezentat de o rachetă încărcată cu bomboane. Câștigi prin potrivirea a cel puțin cinci bomboane de același fel conectate prin rânduri și coloane.

Concluzie

Așadar, ai la dispoziție 4 jocuri noi, interesante, amuzante, cu rotiri gratuite care te așteaptă să le încerci în cazinourile online din România, dar și din străinătate. Sunt sloturi bine realizate, apreciate de utilizatorii care le-au încercat deja.

Nu uita să joci echilibrat, să nu cheltuiești mai mult decât îți poți permite și să îți setezi limite de timp pe care să le respecți. Jocurile de noroc sunt o alternativă de petrecere a timpului liber și nu o sursă de bani.

Vezi și: Jocuri de masă – setul detaliat de reguli pentru remi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel