Trei judecători, confirmați cu COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Trei judecători au fost testați pozitiv la noul coronavirus.

Trei judecători de la Tribunalul Olt au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2, au anunţat luni reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt. Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Olt, au fost testaţi pozitiv trei judecători, iar un alt judecător este în izolare deoarece este contact cu o persoană confirmată cu infecţia cu noul coronavirus.

"În acest moment sunt trei judecători testaţi pozitiv şi un alt judecător - contact al unui coleg testat pozitiv - aflat şi el în izolare. Până azi a mai fost un judecător în izolare, dar s-a testat iar rezultatul a fost negativ. Activitatea se desfăşoară prin asigurarea permanenţei de către ceilalţi colegi", au precizat reprezentanţii Tribunalului Olt, citează Agerpres.
DSP Olt a mai anunţat că printre cele 91 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 raportate luni sunt opt angajaţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, un angajat de la Spitalul Municipal Caracal, unul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt şi cinci cazuri în unităţi de învăţământ.
În privinţa cazurilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, directorul medical al unităţii, medicul Radu Ene, a precizat că printre angajaţii testaţi pozitiv sunt şi de la Secţia Neurologie, unde se va reduce activitatea şi se vor interna doar urgenţele.

În spitalele din judeţul Olt sunt în prezent internate 196 de persoane cu COVID-19, dintre care 24 sunt în secţiile ATI.
În secţia ATI de la Spitalul Caracal toate cele 17 paturi sunt ocupate şi la SJU Slatina sunt ocupate şapte din cele opt paturi pentru pacienţi cu COVID-19.
În judeţul Olt sunt şase localităţi cu o incidenţă cumulată a cazurilor de peste 3/1.000 de locuitori: municipiile Slatina ( 4,73) şi Caracal (3,76) şi comunele Oporelu (7,63), Perieţi (7,14), Redea (4,68) şi Slătioara (4,12). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel