Cocktail împotriva COVID, administrat lui Trump, cumpărat de germani. Ce CONȚINE și cât costă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medicamente
Medicamente

Mii de doze din tratamentul împotriva COVID, administrat lui Donald Trump, a fost achiziționat de statul german la 400 de milioane de euro.

Statul german a cumpărat 200.000 de doze din tratamentul administrat lui Donald Trump la 400 de milioane de euro. Ministrul Sănătății din Germania, Jens Spahn, a declarat că administrarea acestui tratament cât mai devreme îi va feri pe cei din grupele de risc de o evoluție severă a bolii. 

Medicul Theo Trandafirescu, profesor la Mount Sinai, SUA, a precizat, pentru Antena 3, că acel cocktail administrat lui Trump conține anticorpi sintetici, remdesivir, dexametazonă, aspirină, pepcid, melatonina, vitamina D și zinc. Cocktailul nu a fost introdus în tratamentul oficial împotriva COVID din SUA. ”Este un tratament bun, este o alternativă genetică a tratamentului cu plasmă, în general se recoltau anticorpi de la plasma pacienților bolnavi cu COVID și se dădea oamenilor și acum, datorită tehnologiei, Regeneron-ul a venit cu acești anticorpi neutralizanți. Este același principiu ca și la plasmă, numai că se dă într-o singură doză și tehnologia face distribuirea mult mai ușoară”, a mai amintit medicul Trandafirescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel