Coronavirus: UMF Carol Davila a suspendat cursurile și lucrările practice, până pe 31 martie!

Dana Lascu |
Data publicării:
UMF Carol Davila București. Foto: DC Medical
UMF Carol Davila București. Foto: DC Medical

Consiliul de Administrație al UMF Carol avila a decis suspendarea pentru trei săptămâni a cursurilor și lucrărilor practice, dar și a examenelor din cauza noului coronavirus. Informații pentru profesori și studenți:

Dată fiind epidemia de coronavirus Covid-19, Consiliul de Administrație al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București, întrunit în regim de urgență, în data de 08 martie 2020 ora 13.00, a hotărât:

Suspendarea cursurilor și lucrărilor practice precum și a examenelor pentru toți studenții facultăților din cadrul Universității de Medicină și Farmacie – UMF - „Carol Davila" din București începând cu dată de 09 martie 2020 și până la dată de 31 martie 2020, în conformitate cu prevederile art.3 din Hotărârea nr.6/06.03.2020 a Ministerului Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situații de Urgență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel