Un bărbat s-a vaccinat de 7 ori. A fost prins când încerca să primească a 8-a doză de ser anti-COVID

Angela Sabău |
Data publicării:
Vaccinare
Vaccinare

Un bărbat s-a vaccinat împotriva COVID-19 de 7 ori.

Un bărbat din Slovenia s-a vaccinat împotriva coronavirusului de 7 ori, transmite Realitatea Plus.  Bărbatul a fost prin în timp ce voia să se vaccineze a opta oară cu documentele altei persoane. Polițiștii au descoperit că slovenul s-a vaccinat de două ori pentru el și cu alte cinci doze pentru alte persoane care voiau certificatul verde. El se injecta la fiecare centru din țară și folosea actele de identitate ale clienților. Primea în schimb sume modice de bani. După arestarea lui au fost identificate 4 persoane care plăteau pentru a-și procura certificatul verde. Slovenul riscă acum să petreacă trei ani în închisoare pentru falsificarea documentelor.

Un caz similar s-a petrecut în luna septembrie, tot în Slovenia, atunci când un dependent de droguri s-a vaccinat de 23 de ori, tot pentru a obține ilegal certificatul verde pentru alte persoane.

Citește continuarea pe DC News și află ce au pățit persoanele care s-au vaccinat de mai multe ori împotriva COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel