Un medic rezident din Cluj cu semipareză după doza de rapel la vaccinul COVID-19. A doua reacție adversă severă, rară și temporară

Dana Lascu / 05 feb 2021 / 10:15
Vaccinarea. Foto: Pixabay
Vaccinarea. Foto: Pixabay

O a două reacție adverse severă, rară și temporară, a fost înregistrată la Cluj, la un medic rezident care a făcut cea de-a doua doză din vaccinul COVID-19. Acesta a suferit o semipareză.

„Mă simțeam foarte, foarte moleșit, cu cefalee, dureri musculare, stare de greață, amețeală, iar noaptea, când m-am trezit, nu am putut să mă mișc, a fost ca o semiparalizie pe partea stângă, în zona în care fost administrată și prima doză”, a declarat medicul rezident, pentru Observator. 

Tânărul se simte bine acum. 

Aceasta este a doua reacție adversă severă înregistrată în România în urma administrării dozei de rapel a vaccinului Pfizer/BioNTech. Primul caz, înregistrat joi, este cel al unui medic din Vâlcea, o femeie în vârstă de 32 de ani, care a avut o paralizie temporară facială, tot după ce i-a fost administrat rapelul.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy