Un top model a lăsat podiumul pentru a trata bolnavii COVID-19

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
Maggie Rawlins, asistentă medicală și fotomodel. Foto: Instagram
Maggie Rawlins, asistentă medicală și fotomodel. Foto: Instagram

O tânără din America, fotomodel de succes, a lăsat luminile reflectoarelor pentru a se reîntoarce la meseria ei de bază, aceea de asistent medical, pentru a lupta în prima linie împotriva noului coronavirus.

Maggie Rawlins, un fotomodel în vârstă de 27 de ani s-a alăturat luptei împotriva virusului ucigaș. 


Maggie și-a obținut diploma de asistent medical în Charlotte, Carolina de Nord, dar, la scurt timp după ce a început munca la Universitatea Medicală din Carolina de Sud, secția de hematologie-oncologie, a fost recrutată de o agenție de modele. 

Potrivit Health, timp de patru ani a făcut o pauză de la meseria de asistent medical, dar s-a pus mereu la curent cu tot ce ține de acest domeniu. În momentul în care a pornit pandemia de COVI-19, tânăra a decis să dea o mână de ajutor comunității. Deși inițial plănuia să meragă să lucreze în orășelul natal, ulterior a decis să meargă într-una din cele mai afectate zone din America, New-York. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @voguemagazine @okjanelle for the article highlighting the amazing people I’ve been honored to work next to and inspired by daily. ???? @jencooperphoto ????

A post shared by Maggie Rawlins ???????? (@maggierawlins) on

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel