Unde s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:
Mască
Mască

Cea mai mare rată de infectare cu COVID din ultimele două săptămâni s-a înregistrat în județul Alba, 3,67 de cazuri la mia de locuitori.

Potrivit ultimelor statistici date publicității de Grupul de Comunicare Strategică, circa jumătate din județele țării sunt fie în scenariul roşu, fie în cel galben. În județul Alba s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu COVID-19 - 3,67 de cazuri la mia de locuitori.

Cifre similare se înregistrează și în București - 3,35 de cazuri la mia de locuitori, în judeţul Cluj - 3,33 de cazuri la mia de locuitori şi în judeţul Harghita - 3,28 de cazuri la mia de locuitori, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel