Universitatea John s Hopkins: coronavirusul a răpus peste 10.000 de oameni

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

O statistică a Universității John s Hopkins, SUA, arată că noul coronavirus a ucis peste 10.000 de oameni pe glob.

O statistică recentă a Centrului pentru Ştiinţa şi Ingineria Sistemelor din cadrul Universităţii Johns Hopkins, SUA, arată că noul coronavirus a depășit pragul de 10.000 de decese pe glob. Cifra exactă: 10.030 de persoane. Sunt 244.517 de cazuri de îmbolnăviri la nivel mondial de COVID-19, potrivit Agerpres.

Cel mai mare număr de morți s-a înregistrat în Italia - 3.405. Restul deceselor s-au produs în state precum China, Iran, Spania, Franţa, Statele Unite şi Marea Britanie.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii raporta pe 14 martie că bilanţul deceselor asociate COVID-19 la nivel mondial a depăşit pragul de 5.000 - cifra s-a dublat în doar şase zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel