Vaccin anti-COVID:Compania Bio Farma anunţă o eficacitate de până la 97% a vaccinului Sinovac

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccin COVID-19 cinezesc. Foto: SINOVAC
Vaccin COVID-19 cinezesc. Foto: SINOVAC

Compania Bio Farma a anunțat că vaccinul produs de compania chineză Sinovac are o eficacitate de până la 97%.

Compania farmaceutică indoneziană Bio Farma a anunţat că datele preliminare rezultate din studiul clinic pe care îl desfăşoară asupra vaccinului anti-COVID produs de compania chineză Sinovac relevă o eficacitate de până la 97%. "Echipa noastră care conduce studiul clinic a constatat, în termen de o lună, că datele intermediare relevă o eficacitate de până la 97%", a declarat Iwan Setiawan, purtător de cuvânt al Bio Farma.

Bio Farma nu a furnizat date cu privire la numărul de participanţi care au fost infectaţi pe parcursul studiului clinic în care sunt implicate circa 1.600 de persoane, notează Agerpres. Iwan a declarat că Bio Farma va aştepta rezultatele finale şi a precizat că se aşteaptă ca Agenţia pentru alimente şi medicamente din Indonezia să autorizeze în sistem de urgenţă la sfârşitul lunii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel