Vaccin COVID produs în România. Premierul Florin Cîțu: vom face un lucru mult mai bun

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccin COVID-19. Foto: Pixabay
Vaccin COVID-19. Foto: Pixabay

Premierul Florin Cîțu a declarat sâmbătă, 6 februarie, că a transmis Comisiei Europene disponibilitatea României de a produce vaccinul COVID la Institutul Cantacuzino.

Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat sâmbătă, 6 februarie, după ce a primit doza de rapel că a anunțat Comisia Europeană despre disponibilitatea României de a produce vaccinul. 

”Am avut o comunicare cu Comisia Europeană. Vom face un lucru mult mai bun. vom încerca să producem vaccinul în România la Institutul Cantacuzino. Am trimis o scrisoare în urma unor întrebări adresate de Comisia Europeană și ne-am arătat disponibilitatea de a produce vaccinul în România”, a precizat premierul, jurnaliștilor, potrivit digi24.

Acesta a mai amintit că se va vedea ”ce vaccin va fi produs, dar asta este varianta pe care mergem noi”, scrie DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel