Vaccinare împotriva COVID la medicul de familie. Ce aveți de făcut

DCMedical Team |
Data publicării:

Vaccinarea împotriva infecției COVID va începe și la medicii de familie din 4 mai. Imunizarea se va face fără programare.

Din 4 mai va debuta vaccinarea împotriva infecției COVID la medicul de familie. Oamenii care vor opta pentru această modalitate de imunizare trebuie să-și anunțe medicul de familie de intenția lor, nu mai e nevoie să se înscrie pe platformă, iar eventualele reacții adverse de vor raporta tot medicului de familie.

Serul folosit pentru vaccinare va fi, în principal, cel produs de AstraZeneca. Dozele de vaccin vor fi livrate medicilor prin DSP-uri, în funcție de numărul persoanelor înscrise. Un proiect pilot de vaccinare în cabinetele medicilor de familie a început în aprilie, în județul Timiș, arată Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel