Urmărește dezbaterea live

Vaccinarea la domiciliu pentru bolnavii cronici. Mădălina Hideg: ar fi trebuit să fie prioritară

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Vaccin
Vaccin

Bolnavii cronici chestionați într-un studiu comandat de DC Medical consideră că vaccinarea la domiciliu ar trebui să fie o prioritate în cazul lor.

Directorul Institutului Argument, Mădălina Hideg, spune că majoritatea bolnavilor cronici chestionați în studiul comandat de DC Medical - 105 participanți -  susțin că vaccinarea la domiciliu în cazul lor ar trebui să fie prioritară. 79%, mai precis dintre pacienții interogați.

”Din nou, majoritatea celor intervievați consideră că da, ar trebui să fie prioritară deplasarea la locuința lor a personalului medical abilitat să îi vaccineze. Vorbim de 79% dintre cei pe care i-am interogat. Vorbim de persoane nedeplasabile care ar avea acces altfel doar într-un mod îngreunat la vaccinare. Și atunci da, cu siguranță, aceasta este o soluție: deplasarea la domiciliu. Însă, probabil că va mai dura până când se va putea face efectiv acest lucru pentru că știm că centrele de vaccinare și așa nu sunt suficiente pentru cererile înregistrate, și nici personalul încă nu e suficient”, consideră Mădălina Hideg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel