Vaccinarea la domiciliu pentru bolnavii cronici. Mădălina Hideg: ar fi trebuit să fie prioritară

Florina Pop / 21 Martie 2021 / 18:06
EXCLUSIV
Vaccin
Vaccin

Bolnavii cronici chestionați într-un studiu comandat de DC Medical consideră că vaccinarea la domiciliu ar trebui să fie o prioritate în cazul lor.

Directorul Institutului Argument, Mădălina Hideg, spune că majoritatea bolnavilor cronici chestionați în studiul comandat de DC Medical - 105 participanți -  susțin că vaccinarea la domiciliu în cazul lor ar trebui să fie prioritară. 79%, mai precis dintre pacienții interogați.

”Din nou, majoritatea celor intervievați consideră că da, ar trebui să fie prioritară deplasarea la locuința lor a personalului medical abilitat să îi vaccineze. Vorbim de 79% dintre cei pe care i-am interogat. Vorbim de persoane nedeplasabile care ar avea acces altfel doar într-un mod îngreunat la vaccinare. Și atunci da, cu siguranță, aceasta este o soluție: deplasarea la domiciliu. Însă, probabil că va mai dura până când se va putea face efectiv acest lucru pentru că știm că centrele de vaccinare și așa nu sunt suficiente pentru cererile înregistrate, și nici personalul încă nu e suficient”, consideră Mădălina Hideg.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy