Val Vâlcu, Covid-19: Nu putem lăsa totul pe umerii autorităților. Populația are responsabilități

Dana Lascu / 24 feb 2020 / 13:30
EXCLUSIV
Val Vâlcu, realizatorul emisiunii Interviurile DC Medical
Val Vâlcu, realizatorul emisiunii Interviurile DC Medical

Jurnalistul Val Vâlcu, realizatorul emisiunii Interviurile DC Medical, spune că pe lângă măsurile luate de autorități contra Covid-19, și populația trebuie să se protejeze de coronavirus. 

Realizatorul Val Vâlcu și invitatul său la Interviurile DC Medical, Laszlo Attila, au subliniat că nu doar autoritățile au o responsabilitate în ceea ce privește stoparea unei epidemii cu coronavirusul Covid-19, ci și populația trebuie trebuie să fie responsabilă!

„Nu putem să dăm totul pe autorități, e nevoie ca populația să respecte reguli, să fie conștientă. Or, aici ne gândim la acel inconștient din Reșița, care avertizat fiind să stea în casă două săptămâni de către nemți, a venit la schi în România! Aici poate vorbim de pedeapsă penală, poate vorbim de responsabilizarea publicului prin coerciție, dacă nu se poate cu vorba bună", a spus Val Vâlcu.

La măsurile luate de autorități, românii ar trebui singuri să-și limiteze expunerea. Apoi, a atras atenția jurnalistul Val Vâlcu, „n-am văzut de exemplu în farmacii ca farmacistul să poarte mască! Și asta e o problemă".

Informații de ultimă oră despre epidemia de coronavirus și cum ne protejăm de ea, în video:

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy