Val Vâlcu, Covid-19: Nu putem lăsa totul pe umerii autorităților. Populația are responsabilități

Dana Lascu |
Data publicării:
EXCLUSIV
Val Vâlcu, realizatorul emisiunii Interviurile DC Medical
Val Vâlcu, realizatorul emisiunii Interviurile DC Medical

Jurnalistul Val Vâlcu, realizatorul emisiunii Interviurile DC Medical, spune că pe lângă măsurile luate de autorități contra Covid-19, și populația trebuie să se protejeze de coronavirus. 

Realizatorul Val Vâlcu și invitatul său la Interviurile DC Medical, Laszlo Attila, au subliniat că nu doar autoritățile au o responsabilitate în ceea ce privește stoparea unei epidemii cu coronavirusul Covid-19, ci și populația trebuie trebuie să fie responsabilă!

„Nu putem să dăm totul pe autorități, e nevoie ca populația să respecte reguli, să fie conștientă. Or, aici ne gândim la acel inconștient din Reșița, care avertizat fiind să stea în casă două săptămâni de către nemți, a venit la schi în România! Aici poate vorbim de pedeapsă penală, poate vorbim de responsabilizarea publicului prin coerciție, dacă nu se poate cu vorba bună", a spus Val Vâlcu.

La măsurile luate de autorități, românii ar trebui singuri să-și limiteze expunerea. Apoi, a atras atenția jurnalistul Val Vâlcu, „n-am văzut de exemplu în farmacii ca farmacistul să poarte mască! Și asta e o problemă".

Informații de ultimă oră despre epidemia de coronavirus și cum ne protejăm de ea, în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel