Vâlcea, COVID-19: Doi angajați de la Ambulanță, infectați

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ambulanță
Ambulanță

Doi angajați la Serviciul de Ambulanță (SAJ) Vâlcea au fost confirmați cu COVID-19 și sunt internați într-o unitate sanitară din județ. În total în județul Vâlcea sunt 17 persoane infectate. 

Cei doi angajați ai Serviciului de Ambulanță Vâlcea confirmați cu coronavirus și COVID-19 sunt un ambulanțier și o îngrijitoare, soț și soție. În județul Vâlcea sunt 17 cazuri de COVID-19.

„Ultimele două cazuri au fost diagnosticate pozitiv în cursul zilei de 15.04.2020. Ambele persoane (angajate ale SAJ Vâlcea) sunt internate în acest moment într-o unitate sanitară din județ și monitorizate. Starea lor este staționară în acest moment, iar DSP Vâlcea a declanșat o anchetă epidemiologică pentru identificarea contacților apropiați și testarea acestora", se precizează într-ul comunicat al Prefecturii Vâlcea.

Dintre cele 17 persoane confirmate cu coronavirus, cinci au fost declarate vindecate și externate, iar una a decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel