Valeriu Gheorghiță, imunizat cu a treia doză de vaccin: „doar prin vaccinare putem salva viețile semenilor noștri”

Angela Sabău / 07 oct 2021 / 12:32
Valeriu Gheorghiță a primit a treia doză de vaccin anti-Covid
Valeriu Gheorghiță a primit a treia doză de vaccin anti-Covid

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare din România, a primit a treia doză de vaccin. Iată care a fost mesajul lui:

Col. dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare din România, a fost imunizat cu a treia doză de vaccin anti-Covid. El a făcut o declarație după ce a primit doza de vaccin.

“Dragi români, 

Vă rog să înțelegeți mesajul nostru: avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră... nu mâine, nu peste o săptămână, ci acum... avem nevoie să ne fiți alături, să ne ajutați, să aveți încredere în noi. Personalul medical a fost, este și va rămâne la datorie și după această pandemie care a schimbat vieți și a curmat destine. 

Este păcat ca locul siguranței să fie umbrit de vocile celor care încurajează și rostogolesc teorii ale conspirației, fără fundament, fără baze științifice, dar care, prin modul de abordare, destabilizează opinii și generează nesiguranță și ezitare. Aveți încredere în actul medical și în știință! Aveți încredere în Adevărații profesioniști din sănătate! 

Este important să respectați și măsurile igienico-sanitare. 

Vă rog să înțelegeți că doar prin vaccinare putem salva viețile semenilor noștri. 

Ne uităm la restul țărilor cu sisteme de sănătate mult mai performante... aproape toate au fost depășite de numărul mare de cazuri în lipsa vaccinului. Astăzi, însă, situația s-a schimbat. Numărul de internări a scăzut semnificativ și mai important, numărul de decese este mult diminuat.

În UK, institutul de sănătate publică transmite un mesaj clar și fără echivoc: vaccinarea a evitat peste 125.000 de decese, 250.000 de internări și peste 24 milioane de infectări!”, a declarat col. dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, după ce a primit a treia doză (booster) de vaccin împotriva COVID-19.

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy