Victor Costache: întreaga campanie de vaccinare s-a înțeles greșit

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Vaccin
Vaccin

Ministrul Sănătății Victor Costache a declarat că nu se pot pune în discuție beneficiile vaccinării, care ar trebui recomunicate.

Victor Costache, vaccinare. Ministrul Sănătății Victor Costache a declarat la o emisiune România TV că ”vaccinarea nu se poate pune în discuție în 2020”, și nici beneficiile ei. 

”Haideți să ne gândim de unde a pornit acest curent anti-vaccinare în România: Înainte de 1989 nici nu ne gândeam că nu ne-am vaccina copiii. Acum 10 ani a fost o campanie împotriva cancerului de col uterin în care se introducea un vaccin nou și a fost foarte prost comunicată această campanie și de aici s-a făcut un amalgam periculos asupra întregii campanii de vaccinare care este complet greșit și trebuie să recomunicăm beneficiile vaccinării”, a declarat ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel