Virgil Ianțu are COVID-19. Ce spune despre starea sa

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Virgil Ianțu. Foto: Instagram
Virgil Ianțu. Foto: Instagram

Prezentatorul TV Virgil Ianțu a precizat că are o formă ușoară de COVID-19 și îi sfătuiește pe cei care îi urmăresc postările să se protejeze cât de bine pot „purtând masca și exagerând cu igiena”.

„Aceasta poză e făcută astăzi și poate vă surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat COVID-19. Din fericire am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți”, a anunțat prezentatorul Virgil Ianțu. 

„A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, a mai scris Virgil Ianțu, pe contul său pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel