Voiculescu, de ce n-au fost plătiți medicii din centrele de vaccinare: „Un funcționar public e de vină. Trebuia să completeze o hârtie”

Dana Lascu / 16 Martie 2021 / 19:36
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a declarat marți, la Parlament, că un funcționar din Minister este de vină pentru întârzierea plăților medicilor din centrele de vaccinare.

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu că a aflat ieri că nu s-a făcut plata medicilor din centrele de vaccinare și că a descoperit că un funcționar public ar fi de vină. 

„Banii au fost ceruți ieri. Plățile au început să se facă. Astea nu sunt lucruri pe care le face ministrul. Există o întârziere, am evaluat. Cine este de vină? Un funcționar public este de vină. Câteodată există întârzieri și luăm măsuri să nu mai fie aceste întârzieri. Trebuia să completeze o hârtie. Eu am aflat ieri”, susține ministrul Sănătății.

Întrebat dacă că acel funcționar e încă în funcție, Voiculescu a replicat că „Da. La un funcționar public nu poți să iei măsuri de pe o zi pe alta. Lucrăm cu ce avem. Nu poți schimba lucrurile de pe o zi pe alta”. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy