Xonia, despre boala sa autoimună: Sunt în remisie pentru prima dată în ultimii 3 ani

Sonia Baciu |
Data publicării:
Xonia. FOTO Instagram @ Xonia
Xonia. FOTO Instagram @ Xonia

Xonia a fost diagnosticată cu o boală autoimună. 

Xonia a participat la Survivor, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă. Aceasta a fost diagnosticată cu o boală autoimună, în urmă cu 3 ani, despre care nu dorește să vorbească, însă spune că viața ei s-a schimbat radical. Printre simptomele cu care se confruntă se numără și edemul la nivelul feței. 

„La 30 de ani am fost diagnosticată cu o problemă medicală și viața mea, într-adevăr, s-a schimbat radical. Acel prag a avut părțile lui bune și părțile lui negative. Am trecut prin foarte multe lucruri în ultimii ani, dar de abia aștept acum să împlinesc 33 de ani pentru că se spune că de fapt la 33 de ani ți se schimbă viața. Așa că sunt foarte pregătită.

Se zice că e un număr foarte important, un moment în care multe lucruri frumoase se întâmplă. Acum să vedem”, a povestit Xonia pentru EGO.ro, potrivit Spectacola

Tratamentele dau rezultate

Vedeta spune că boala este acum în remisie, încă în continuare trebuie să urmeze un regim alimentar. 
 „Acum sunt în remisie pentru prima dată în ultimii 3 ani. Nu pot să mănânc orice, însă cu o dietă echilibrată, acum că sunt în remisie, pot să mănânc niște alimente pe care nu le-am consumat în ultimii ani.

Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor pe care le iau, efecte secundare, pentru că asta se întâmplă când iei multe pastile. Ne ajută pe o parte, dar pe cealaltă parte dăunează. Sunt foarte-foarte bine”, a mai povestit cântăreața.

Xonia se confruntă cu aceste probleme de trei ani

În urmă cu câteva luni, vedeta a vorbit, în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, despre problema cu care se confruntă. vedeta ajunsese să fie acuzată că și-a făcut operații estetice, după ce, fanii au tot văzut-o cu fața umflată. 

“Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fără efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele. Am făcut investigații. 

Citește mai departe pe Spectacola

Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER: Tumoare de 4 milimetri. Mi-a zis medicul: "Du-te la biserică!"

Carmen Șerban a trecut prin clipe cumplite când, în urmă cu aproximativ 10 ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer destul de gravă. Artista nu a avut niciun simptom, descoperind acest lucru la un simplu control de rutină, pe care obișnuiește să îl facă regulat. Vestea pe care i-a dat-o doctorul a șocat-o însă pe aceasta.

"În 2012 am avut cancer la sân. M-am dus la un control de rutină și, în urma unui control mai amănunțit, am aflat că am o tumoare la sân. L-am întrebat pe medic ce am de făcut, mă așteptam să-mi spună că trebuie să fac chimioterapie, mulți bani și el a zis: "Du-te Carmen la biserică". La momentul ăla am zis că doctorul meu a luat-o pe arătură, cum să-mi spună așa ceva. Citește mai departe AICI.

Vezi și: Rona Hartner, rețeta vindecării de CANCER la colon: În 5 ani îți revii definitiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel