Zac Efron, boala mortală. Unde a contractat infecția bacteriană

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
FOTO: Facebook Zac Efron
FOTO: Facebook Zac Efron

Actorul Zac Efron s-a îmbolnăvit în timpul filmărilor la o nouă serie despre supraviețuire numită ”Killing Zac Efron”.

Boală mortală, Zac Efron. Actorul Zac Efron, în vârstă de 32 de ani, a fost dus la spital înainte de Crăciun după ce ar fi contractat o boala mortală în Papua Noua Guinee, unde filma o nouă serie intitulată "Killing Zac Efron". The Independent scrie că vedeta s-ar fi îmbolnăvit de „o formă de febră tifoidă sau infecție bacteriană similară" și că ar fi fost la Brisbane, Australia, și internat la Spitalul Memorial de Război St Andrews „în stare stabilă". Organizația Medical Rescue ar fi supravegheat zborul actorului spre casă, confirmand doar că „a recuperat un cetățean american în vârstă de 30 de ani de la Brisbane pentru îngrijiri medicale", fără să precizeze numele acelui cetățean.

Săptămâna trecută au apărut fotografii pe rețelele de socializare despre turul pe care l-a făcut actorul prin Papua Noua Guinee.
Seria de aventuri a lui Efron, în care el este și vedeta, și producătorul executiv, a fost anunțată în noiembrie și presupune ca acesta să facă față provocării să trăiască 21 de zile „cu nimic în afară de uneltele de bază, un partener de ghid și o voință de a supraviețui". „Am tendința de a prospera în circumstanțe extreme și de a căuta oportunități care mă provoacă la toate nivelurile", ar fi spus actorul despre această provocare.

Vedeta de la Hollywood a scris în urmă cu circa 14 ore pe rețelele de socializare că le mulțumește celor care i-au transmis mesaje de însănătoșire, că seria la care lucra a fost finalizată și că se vor revedea în 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel