EXCLUSIV Zahărul, nociv în cafea. Lidia Fecioru: Mai bine o bei amară
Zahărul este nociv pentru sănătate. Provoacă o mulțime de afecțiuni, iar Lidia Fecioru a explicat de ce nici zahărul brun nu este potrivit.
Zahărul brun este o variantă de zahăr care nu este la fel de rafinat ca zahărul alb. Este adesea considerat mai sănătos deoarece păstrează o parte din substanțele nutritive și mineralele găsite în trestia de zahăr sau în sfecla de zahăr din care este obținut. Totuși, consumul de zahăr brun sau alb trebuie gestionat cu atenție pentru a evita excesul de zahăr în dietă, deoarece acest lucru poate avea efecte negative asupra sănătății.
De ce să bem cafeaua amară
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola de ce nici zahărul brun nu este o alegere potrivită.
”Toată lumea mănâncă zahăr brun. Ce înseamnă zahărul brun? Zahăr necurățat. Nu mai bine îl luăm pe ăsta curățat? Îndulcitorii sunt interziși atâta timp cât nu suntem diabetici sau nu avem o altă boală la care este interzis zahărul, nu avem voie să consumăm acele îndulcitoare. E interzis!
Mai bine bei cafeaua amară. Nu o mai îndulci. Las-o așa”, a spus Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola.
Cafeaua amară poate fi o alternativă sănătoasă dacă doriți să reduceți consumul de zahăr sau îndulcitori în băuturile dvs. În final, alegerea depinde de preferințele personale și de obiectivele dietetice ale fiecăruia. Important este să fie făcute alegeri responsabile pentru a menține un echilibru în dietă și pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră.
Îndulcitorii artificiali pot fi o opțiune pentru cei care doresc să reducă consumul de zahăr sau pentru cei cu anumite condiții medicale. Cu toate acestea, este important să-i folosim cu moderație, deoarece nu sunt lipsiți de controverse și pot avea efecte secundare pentru unii oameni.
Cafeaua amară poate fi o alternativă sănătoasă dacă doriți să reduceți consumul de zahăr sau îndulcitori în băuturile dvs. În final, alegerea depinde de preferințele personale și de obiectivele dietetice ale fiecăruia. Important este să fie făcute alegeri responsabile pentru a menține un echilibru în dietă și pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră.
Vezi mai multe în VIDEO:
-
Pâinea albă vs. pâinea integrală: care este cu adevărat mai sănătoasă12.12.2025, 18:00
-
EXCLUSIV Lepra: Prof. univ. dr. Carmen Dorobăț clarifică riscurile12.12.2025, 15:46
-
-
EXCLUSIV Absența care lasă cicatrici adânci și lacrimi în ochi12.12.2025, 14:20
-
Apa îmbuteliată nu este atât de pură pe cât pare12.12.2025, 13:16
EXCLUSIV Semnul banal dat de cârcei. Nu-i mai ignora! Atenție la picioarele reci, furnicături, durere când mergi
EXCLUSIV Terapia care regenerează celulele. Dr. Mihai Băican: E medicament
Medicina regenerativă revoluționează tratamentele moderne prin puterea oxigenului, de la vindecarea celulelor la reducerea inflamațiilor.
EXCLUSIV Tratamentul oncologic cu rezultate maxime. Dr. Matei Bâră: Reducem toxicitatea
Tratamentul care înlocuiește terapiile toxice împotriva cancerului. Are precizie de milimetru.
Singurătatea bătrânilor, sunetul care îți rupe inima
EXCLUSIV Manifestul DCNews, DCMedical și ARGUMENT susținut din Cluj, pentru o Românie în care sănătatea nu este un lux, ci o necesitate
EXCLUSIV Metode terapeutice pentru cancer, explicate de dr. Lucia Stănculeanu. Opțiuni în funcție de stadiul bolii
EXCLUSIV Sedentarismul, factor agravant pentru boala varicoasă. Dr. Anca Chitic: La fiecare două ore, o mică pauză de două minute
EXCLUSIV Cum lucrează echipa multidisciplinară în oncologie. Dr. Lucia Stănculeanu (SANADOR) explică
EXCLUSIV Medicina cu patru P-uri, aplicată în oncologie. Dr. Eduard Dănăilă (SANADOR): Personalizată, predictivă, preventivă și participativă
Acesta este tratamentul care elimină cancerul. Funcționează în cazul fiecărui pacient și este folosit și în România.
