ZODIAC: 3 zodii optimiste până în pânzele albe

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, zodii
Horoscop, zodii

Zodiac. Unii oameni văd mereu partea plină a paharului și nu-și pierd optimismul nici în cele mai sumbre situații.

Zodiac. Sunt oameni care oricât de descurajantă ar f o situație găsesc resurse de a-i da de cap și nu renunță să vadă partea plină a paharului. Iată 3 zodii care sunt cele mai optimiste:

Leul - Leii sunt asemeni unei explozii de optimism. Ei sunt încrezători și știu că vor face ca lucrurile să meargă așa cum sunt. Abordarea lor optimistă față de tot ce este în viață îi ajută să găsească soluții rapid și eficient. Nu sunt cei care cred în învinovățirea situației, ci văd fiecare provocare ca pe o nouă oportunitate care îi va ajuta să crească și mai bine și mai devreme. Au curajul să înțeleagă că orice rău s-a întâmplat are și o latură bună și va oferi rezultate mai bune, dacă nu cele mai bune.

Vărsător - Aceștia au o minte puternică; odată ce și-au pus în minte să realizeze ceva, o vor face fie ca la carte, corect, meticulos și aproape perfect, fie printr-o escrocherie. Nu vor accepta niciodată un ”nu” ca răspuns. Personalitatea lor optimistă le face lucrurile mai ușoare și nu este nimic numit imposibil pentru acest grup de oameni.

Fecioara - Fecioarele sunt oameni extrem de optimiști. Ele știu ce vor și cum să-l atingă, în ciuda provocărilor pe care le aruncă viața. Și nu numai că profită de oportunități, ci și le creează. Cea mai grea dintre provocări nu va fi altceva decât o scară către succes pentru o Fecioară. Dacă sunteți cu o Fecioară, veți fi uimiți de abordarea optimistă a acesteia și de felul lor de a face față diferitelor situații, arată pinkvilla.com.

Neurochirurgul Leon Dănăilă subliniază că gândirea pozitivă și optimismul sunt foarte importante când vine vorba de sănătate. Potrivit acestuia, este foarte important să avem o gândire pozitivă, deoarece acest lucru poate avea efecte uimitoare asupra întregului organism.

”Fenomenele parapsihologice, autosugestia, sugestia, empatia sunt reale. S-a dovedit că acest creier are o putere foarte mare. Există oameni care au o putere aparte de a influența activitățile unei colectivități. Anumiți conducători, așa cum a fost Hitler, aveau o putere aparte de a hipnotiza masele, de aceea oamenii executau tot ce spunea. Puterea asta de a influența este reală, creierul are niște unde care pot influența. De exemplu, descântecele, care au o bază reală, funcționează în acest fel. Și preoții au această putere de a influența. De aceea, dacă preotul îi citește unui bolnav, sistemul imunitar al acestuia începe să devină tot mai puternic, el începe să se simtă mai bine. Credința în Dumnezeu îi dă bolnavului o imunitate mai bună, el rezistă mai bine la boală pentru că boala este formată 50% din stare organică și 50% din stare psihică. Așadar trebuie să știți că oamenii optimiști au un sistem imunitar foarte bun, pe când cei pesimiști se îmbolnăvesc mult mai repede. O stare depresivă poate duce la apariția bolilor grave, uneori’, a explicat neurochirurgul Leon Dănăilă, potrivit Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel