ZODIAC: 4 Zodii care nu știu să piardă. E dezastru dacă au un eșec

Dana Lascu |
Data publicării:
Stresul  Foto: Karolina Grabowska, de la Pexels
Stresul Foto: Karolina Grabowska, de la Pexels

ZODIAC: Încă te gândești la acea oportunitate pierdută cu ani în urmă și te simți prost că ai ratat-o? Te mai deranjează asta și continuă să-ți afecteze încrederea în propria persoană? Este foarte probabil să te fi născut într-una dintre următoarele patru zodii care pur și simplu nu știu să piardă: 

ZODIAC: Sunt oameni care trec ușor peste un eșec, ba chiar folosesc eșecurile din viața lor ca să meargă cu mai multă forță, mai departe. Pentru alții, însă, atunci când pierd e un dezastru. Nu reușesc să depășească situația și până gândul în sine că au pierdut ceva îi macină ani la rând. 

Deși este în regulă să te simți prost din cauza eșecurilor din viața ta, ceea ce nu este în regulă este să continui să te gândești la ele și să nu mergi niciodată mai departe. Acest lucru îți distruge treptat dar sigur încrederea în propria persoană și te face să nu mai vreți să lupți de teamă că vei pierde. 

De regulă astfel de persoane s-au născut în următoarele patru zodii: 

1) Balanță

O Balanță are nevoie de mult timp pentru a trece peste un eșec. El sau ea își îngreunează ei înșiși gestionarea eșecurilor, gândindu-se constant la ele. Balanțele au o mândrie nemăsurată și gândul au cu ratat ceva, că au pierdut ceva, le dă peste cap. Mai mult, înrăutățesc situația și se învinuiesc pentru că nu au făcut ce trebuiau să facă. De multe ori le este frică să încerce din nou același lucru, amintindu-și eșecul trecut.

2) Berbec

Berbecul este, de asemenea, nu poate face față eșecurilor. Din două motive. În primul rând pentru că au așteptări mari de la ei înșiși și atunci când nu sunt capabili să se ridice la înălțimea așteptărilor, lucrurile o iau la vale. Și al doilea, pentru că nu suportă să se știe că ei au pierdut, că ceva a eșuat. De fiecare dată când trec printr-o astfel de situație, fie dau vina pe altcineva ca să salveze aparențele, fie pleacă pur și simplu ca să nu suporte privirile celorlalți. 

3)  Rac

Racul, la fel ca Berbecul, nu poate face față eșecurilor. Racii urmăresc întotdeauna să fie cei mai buni și să obțină succes în orice fac. Cu toate acestea, ei uită de aspectele practice ale vieții și că lucrurile nu merg întotdeauna așa cum am planificat. Partea proastă la ei e că au și o memorie foarte bună, așa că își vor aminti mulți ani după fiecare eșec din viață.

4) Săgetător

Săgetătorii își îngreunează singuri situația, făcând lucrurile mai dificile, așa că nu vor trece ușor peste un eșec. Ei trăiesc în trecut și, în loc să se ridice, să se scuture de praf și să schimbe lucrurile, continuă să se gândească la ce a mers prost. Este nevoie de mult timp și de curaj pentru ca ei să se miște și să-și accepte eșecurile. Uneori, Săgetătorii pot chiar da vina pe alții pentru eșecul lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel