ZODIAC: 4 zodii obsedate de mâncarea bună. Zodiile în care s-au născut Regii bucătăriei

Dana Lascu |
Data publicării:
Masa în familie are efecte benefice asupra psihicului adolescenților
Masa în familie are efecte benefice asupra psihicului adolescenților

ZODIAC: Popular li se spune pofticioși sau gurmanzi, dar adevărul este că pentru ei mâncarea este o artă și că adoră delicatesele. Până și o banală friptură, făcută de ei devine o specialitate. Și da, sunt specialiști în a face bucate, dar și în a le mânca. Iată gurmanzii zodiacului și Regii în bucătărie, mai exact cele 4 zodii obsedate de mânarea bună: 

Dacă ești pasionat de mâncare, știi cât de greu poate fi să reziști la mâncarea bună. De la ciocolată la pizza, totul poate fi foarte tentant. Mai ales dacă e transformată în delicatesă. În timp ce toată lumea iubește mâncarea bună, există unii care sunt gata să meargă pe cealaltă parte a lumii sau pe cel mai înalt munte doar ca să poate gusta ceva excepțional. Mulți dintre nativii despre care vorbim ajung să fie mari chefi sau critici la mari reviste și competiții culinare, pentru că papilele lor gustative sunt mai fine decât ale celorlalți.  Dacă te întrebi de unde vine toată această dragoste pentru mâncare, ei bine, astrele îți pot da astfel de inclinații, mai ales dacă ești născut în următoarele patru zodii:

Pești

Un Pește adevărat iubește mâncarea. Mâncarea bună și odihna este distracția lui preferată. Fie că este vorba de experimentarea cu noi arome sau de explorarea unei varietăți de feluri de mâncare, un Pește este întotdeauna pregătit pentru să le facă pe amândouă. Poți câștiga cu ușurință inima unui Pește dacă îi gătești ceva excepțional. Și ca să vedeți că avem dreptate, că spunem că foarte cunoscutul chef Sorin Bontea este născut în zodia Peștilor, pe 2 martie 1970. Un alt Pește celebru este chef Buddy Valastro, Regele Torturilor, care are și o faimoasă carte de rețete de torturi și un show de televiziune. 

Cancer

Racul, de asemenea, iubește mâncarea. Întotdeauna poți găsi un Rac mestecând ceva, ronțăind ceva. Dacă ar fi după ei și n-ar conta silueta, ar mânca în continuu. Le place să încerce rețete noi, le colecționează obsedați. Restaurantele de lux sau cele speciale, exotice, sunt, de obicei, locul lor preferat pentru petrecerea timpului. Pentru Raci, petrecerile sunt despre mâncare și băuturi bune, a căror absență, de multe ori, îi stresează. Iar când e vorba să dea ei o petrecere, să te aștepți să aibă cel mai interesant meniu și că oricâte persoane ar nevi neinvitate, tot vi fi suficientă mâncare pentru toată lumea. Ei nu sunt în stare să gătească pentru o persoană. Un chef celebru care este și rac este Cătălin Scărlătescu, care s-a născut la 20 iulie 1972, foarte aproape de următoarea zodie, așa că a luat și de la ea ceva. La fel, Wolfgang Puck, celebru maestru bucătar austriac este Rac. 

Leu

Leii sunt, de asemenea, mai amatori de mâncare. Un Leu, de multe ori, se enervează când îi este foame și nu are ceva deosebit la îndemână. Tot ce au nevoie în viață este multă dragoste, admirație și mâncare foarte bună. Mâncarea bună este cheia unui Leu fericit, spun astrologii. Oferă-le mâncare bună și sunt ai tăi pe viață. Nu contează ce tip de mâncare vorbim, că e mâncare stradală (cumpărată de la tonete sau fast-food-uri), bucate gătite la restaurante de lux sau pur și simplu ceva ce prepari tu în bucătărie, Leul nu va refuza niciodată mâncare. Dar atenție, la el gustul delicios și prezentarea contează în egală măsură. Culmea, Florin Dumitrescu, partenerul celor doi chefi de care am amintit, maestru bucătar și el, e un Leu veritabil, născut pe 1 august 1987. Dintre maeștrii bucătari internaționali cunoscuți, Giada De Laurentiis, celebra italo-americancă care are numeroase show-uri culinare, este Leoaică. 

Săgetător

Un Săgetător este, de asemenea, un adevărat iubitor de mâncare. Pot mirosi mâncare bună de la un kilometru distanță sau imediat ce intră într-un restaurant știu dacă e ceva de capul lui sau nu. Însă Săgetătorii sunt și posesivi și pretențioși. Unui Săgetător nu îi prea place să împartă ce are în farfurie cu alții și dacă totuși o face își selectează foarte bine partenerii. Iar dacă este chef, va avea pretenția să-și aleagă și clienții, așa că nu e cazul să enervezi un maestru bucătar Săgetător, pentru că riști să te și dea afară din restaurantul său. Un Săgetător celebru este Bobby Flay, căruia i se spune „Gurul grătarului”, care este și scriitor și are multe emisiuni culinare la activ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel