Zodiacul cârcotașilor: Cele mai toxice ZODII, cu care nu trebuie să fiți prieteni! Vă otrăvesc viața

Adisa Codruț |
Data publicării:

Unele semne zodiacale sunt toxice și știu să manipuleze. 

Adesea, așa-zișii prieteni se dovedesc a fi cele mai toxice persoane din viața noastră, care încearcă să ne controleze după bunul lor plac. Credeți sau nu, unele zodii sunt stăpâni ai manipulării. Sunt cârcotași. Sunt geloși. Cel mai important, nu ne vor binele!

4 zodii sunt cele mai toxice semne zodiacale, cu care nu trebuie să fiți prieteni:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

În mod obișnuit, oamenii sunt fani ai Berbecului. Totuși, nativul Berbec nu este cel mai bun prieten. A avea un prieten Berbec înseamnă că va trebui să fii cu băgare de seamă tot timpul. Berbecii sunt oameni super inflexibili. Nu se adaptează prea mult. Este posibil să-i enervezi foarte mult doar printr-o mică greșeală. A-i avea în preajmă este ca și cum ar trebui să mergi pe jăratic. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Gemenii sunt duplicitari, ba știu să îngăduie anumite lucruri, ba se enervează ușor. Din cauza acestui comportament dual, este greu să ai încredere în ei. Acești oameni sunt foarte flexibili. Nu au nevoie de prea mult timp pentru a schimba tabăra. Dacă până mai ieri te susțineau și erau de partea ta, astăzi, se pot schimba la 180 de grade. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Despre Scorpion se știe că este un nativ răzbunător, gelos, introvertit, cu care este aproape imposibil să fii prieten. Este foarte greu de ghicit ce ascunde un nativ Scorpion. Un Scorpion este întotdeauna invidios. Chiar dacă este cel mai bun prieten al tău, nu-ți dorește binele. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

Alături de Scorpion, Vărsătorul este o zodie rece. Acești oameni tind să fie adesea fără sentimente. Devin brusc niște străini atunci când nu le îndeplinești scopul. În plus, un nativ Vărsător îți știe punctele slabe, așa că le folosește împotriva ta cu nonșalanță. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel