ZODIACUL CERTĂREȚILOR: 3 cupluri de zodii care se ceartă tot timpul

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Cuplu
Cuplu

Când certurile sunt dese într-un cuplu devine greu să menții o relație fericită. Sunt câteva perechi de zodii care se ceartă tot timpul.

În astrologie, există 3 cupluri zodiacale care mereu se ceartă.

Berbec și Rac - Racii sunt persoane familiare care nu iubesc imprevizibilitatea. Berbecii sunt îndrăzneți, spontani și, uneori, destul de contondenți. Racuu sunt foarte sensibili și iau lucrurile personal.

Taur și Săgetător - Taurii vor securitate și stabilitate. Vor să-și creeze propria bulă sigură și nu vor să o părăsească. Săgetătorii sunt opusul lor: oameni cu spirit liber, cărora le place să călătorească în diferite locuri și nu le place să stea într-un singur loc pentru totdeauna.

Pești și Fecioară - Peștii sunt oameni empatici care vor să cunoască intențiile altora și Deci, vor încerca din greu să spargă zidurile Fecioarei și să-și cunoască personalitatea reală. Însă, Fecioarele mențin întotdeauna un zid în jurul lor, potrivit pinkvilla.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel