ZODIACUL INSTABILILOR: 4 Zodii care pot fi slabe și instabile psihic

Dana Lascu |
Data publicării:
Depresie
Depresie

ZODIACUL INSTABILILOR: În diagrama astrologică, există 4 zodii care nu sunt, de regulă, puternice psihic. Sunt destul de instabile și starea lor de spirit poate urca și coborî foarte ușor și rapid. Iată care: 

ZODIACUL INSTABILILOR: Pentru a face față provocărilor zilnice din viața de zi cu zi, pentru a rămâne puternici și pentru a nu intra în panică din orice, trebuie să fim puternici și stabili din punct de vedere mental pentru a face față tuturor problemelor noastre. Unii oameni sunt extrem de buni la asta, deoarece sunt foarte puternici mental, în timp ce alții nu sunt atât de buni la asta. Sunt psihic destul de slabi și oarecum instabili. Evident, ca la orice, există și aici excepții. Iată 4 zodii slabe și instabile mental.

RAC

Racii sunt conduși de Lună și foarte afectați de fazele acesteia. Emoțiile lor pot urca și coborî foarte mult și foarte repede. Își pot schimba dispoziția de la o secundă la alta. Pot fi extrem de fericiți acum sau azi, dar furioși, deprimați și anxioși zece secunde mai târziu sau a doua zi. Sunt foarte imprevizibili și niciodată nu poți fi sigur de ce stare au pentru că știu și să-și ascundă neliniștile, dacă asta vor. Ei pot simți totul mai profund și pot fi răniți foarte ușor, dar atenție pot să și rănească foarte rău dacă simt nevoia să se apere. De regulă sunt calmi când sunt gata să atace. Pentru că a fi calm nu e stare alor naturală. Deci, această natură instabilă îi face, în general, destul de slabi emoțional.

BALANȚA

Balanțele sunt, sau ar trebui să fie, simbolul echilibrului. Cel puțin ăsta le este simbolul. Dar, atunci când sunt dezechilibrați, asta le poate afecta grav statusul emoțional. Și uneori se dezechilibrează atunci când vor să realizeze ceva. Numai că a nu fi în echilibru face ca Balanța să fie instabil și supărată, ba chiar furioasă.

SCORPIONUL

Scorpionii sunt asemenea racilor, doar că mai periculoși. Când sunt răniți, starea lor emoțională este devastată iar furiile lor sunt legendare. Sunt oameni intenși care, de asemenea, pot simți lucrurile foarte profund. Și vor același nivel de onestitate de la cei dragi, tot timpul, la orice oră din zi și din noapte, indiferent d e subiect. Deci, dacă sunt trădați, este destul de imposibil să-i readucem la faza lor fericită sau să scăpăm ușor de furia lor. Pentru că furia lor poate fi oarbă!

PEȘTI

Peștii sunt oameni intuitivi, sensibili și foarte visători. Când starea lor de spirit se schimbă, pot fi instabili emoțional într-o foarte mare măsură. Dar, din moment ce de regulă își pot canaliza emoțiile către artă și muzică, pot reveni cu ușurință la starea de spirit fericită. Totuși, enervați, pot fi periculoși, pentru că sunt destul de intriganți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel