ZODIACUL NEREALIȘTILOR: 4 zodii care NU POT accepta adevărul

Dana Lascu / 20 mai 2021 / 16:36
Zodiacul nerealiștilor, care trăiesc într-o lume a lor și refuză adevărul. Foto: Pixabay
Zodiacul nerealiștilor, care trăiesc într-o lume a lor și refuză adevărul. Foto: Pixabay

ZODIACUL NEREALIȘTILOR: Unii oameni nu sunt suficient de puternici din punct de vedere emoțional pentru a face față adevărului dur. Le place să nu fie conștienți, înconjurați de un fals sentiment al realității. Iată top 4 zodii care nu pot face față adevărului:

ZODIACUL NEREALIȘTILOR: Unii oameni apreciază onestitatea. Nu vor altceva decât adevărul și urăsc atunci când oamenii înloresc lucrurile ca să sune mai bine. Acestea sunt persoane realiste și practice, care știu cât de dăunător poate fi să ai un simț al realității deformat.

Pe de altă parte, însă, alții pur și simplu nu se pot descurca cu adevărul. Mai degrabă ar întârzia să afle adevărul și să trăiască în falsul lor sens al realității sau siguranței. Astfel de oameni sunt mereu la limită și pur și simplu nu pot să accepte adevărul. Astrologic vorbind, iată cele 4 semne zodiacale încăpățânate! Evident, există și excepții de la regulă!

RAC

Racii sunt foarte suspicioși atunci când vine vorba de încredere în oameni. Nu pot avea niciodată încredere orbește în nimeni. Când cineva le spune ceva adevărat, racilor le este greu să creadă din toată inima! Pun sub semnul întrebării și se îndoiesc de el până când sunt pe deplin convinși de veridicitatea spuselor.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt supra-gânditori! Ei tind să exagerbeze tot ce se întâmplă și își petrec cea mai mare parte a timpului îngrijorându-se de varii lucruri. Întrucât sunt deja la limită, pur și simplu nu pot accepta onestitate brută. Nu sunt echipați din punct de vedere emoțional pentru a face față adevărului spus în față. Le place să trăiască într-o scoică, departe de realitate.

BALANȚĂ

Balanțelor le place să trăiască într-un basm propriu. Ei au această tendință de a se răsfăța doar cu lucruri care sunt roz, fericite și vesele. Dacă ceva devine prea plictisitor, pur și simplu pleacă. Balanțele nu pot face față adevărului. Ar prefera mult să-l ascundă sub covor în loc să se ocupe de el ca adulții maturi!

PEȘTI

Nu este un secret faptul că oamenii născuți în Pești au simț deformat al realității. Le place să trăiască într-o lume în care totul este colorat și luminos și toată lumea iubește pe toată lumea! Sunt visători cărora le place să fie ținuți la distanță de adevărul dur.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy