ZODIACUL GHINIONIȘTILOR ETERNI: Cele 3 zodii care par să nu aibă noroc în viață

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiacul ghinioniștilor: zodii care par că le taie zilnic pisica neagră calea. Foto: Pixabay
Zodiacul ghinioniștilor: zodii care par că le taie zilnic pisica neagră calea. Foto: Pixabay

Sunt zodii care par născute sub o stea norocoasă, pe când altele parcă numai de ghinioane au parte, de parcă le-ar tăia în fiecare zi pisica neagră calea. Iată cele 3 zodii din ZODIACUL GHINIONIȘTILOR: 

ZODIACUL GHINIONIȘTILOR: zodiile care sunt ocolite de noroc, de parcă le taie zilnic pisica neagră calea:

Gemeni

Este greu să spunem asta, dar nu ești unul dintre norocoșii zodiacului. De fapt, viața ta este plină de provocări și obstacole nesfârșite, pe care te lupți din răsputeri să le depășești. De multe ori pare că nu vei reuși dar avem vești bune: datorită pasiunii și aplecării tale pentru cunoaștere, primești mult mai mult decât ți-ar aduce norocul vreodată. Cine are nevoie de farmec și noroc când are o astfel de minte luminată?!

Fecioara

Norocul a fost întotdeauna cumva în afara sferei tale și probabil că te-ai obișnuit cu acest sentiment de dezamăgire, că niciodată nu ți-a picat și ție ceva din cer cum li se întâmplă prea des celor din jurul tău. Deși poate părea nedrept că viața ta este mai grea decât a celor din jur, există un motiv pentru lipsa ta de fericire: ai cei mai puternici umeri în zodiac. Ești aici ca să întâmpini dificultăți, să înveți ceva din ele și apoi să arătați lumii ce trebuie să facă pentru a le depăși. Privind din această perspectivă, ar trebui să te simți de fapt fericit, la fel ca și ceilalți care te cunosc, deoarece pot învăța multe de la tine.

Vărsător

Meriți o îmbrățișare mare și caldă, pentru că, sinceri să fim, ai tras bățul scurt când s-a ales norocul. Viața nu a fost niciodată corectă față de tine, dar ești un luptător curajos și reușești întotdeauna să ții capul deasupra apei, oricât de puternic ar fi curentul. Chiar și atunci când se pare că te vei îneca în tot ghinionul care îți vine, tot reușești cumva să ieși la mal. Teafăr, dar nu tocmai nevătămat. Dar măcar înveți din lecțiile date de viață și, pentru că ești inteligent, a doua oară nu mai greșești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel