ZODIAC: Berbec, Leu, Săgetător, Vărsător: 4 semne zodiacale care sunt compatibile cu Miley Cyrus

Dana Lascu |
Data publicării:
Miley Cyrus. Foto: Print screen / Youtube / Vevo
Miley Cyrus. Foto: Print screen / Youtube / Vevo

Cunoscuta cântăreață Miley Cyrus s-a născut pe 23 noiembrie, adică e Săgetătoare. Deci, iată 4 semne zodiacale care sunt cele mai compatibile cu ea.

Miley Ray Cyrus, devenită celebră după popularul show de televiziune Hannah Montana, este acum una dintre cântărețele și actrițele americane de top. Cyrus s-a născut pe 23 noiembrie, adică e Săgetătoare. 

Săgetătorii sunt oameni fără grijă, spirituali, plini de viață, exploratori și aventurieri, pasionați de călătorii, intelectuali, independenți, cinstiți și extrem de amuzanți. Ei trăiesc în prezent și nu se complică să-și facă prea multe planuri de viitor. Vor doar să călătorească, să cunoască oameni noi, să se distreze și să socializeze. Iată 4 semne zodiacale care ar fi cele mai compatibile cu Săgetătorul și Miley Cyrus.

Berbec

Berbecul este un semn de foc, la fel ca Săgetătorul, și are multe trăsături comune ca acesta. Berbecii sunt îndrăzneți, curajoși, își asumă riscuri, vor să încerce lucruri noi și sunt extrem de sociale. Deci, atunci când Berbecul și Săgetătorul sunt o pereche, există întotdeauna o scânteie grozavă între ei. Nu se plictisesc niciodată unul de celălalt, deoarece amândoi știu cum să facă lucrurile interesante și pline de viață.

Leu

Din nou, semnul focului, Leii au o personalitate aprinsă, la fel ca Săgetătorii. Lucrurile nu sunt niciodată plictisitoare între ei, fac lucruri aventuroase împreună pentru a-și hrăni setea. Și Leul va face un efort suplimentar pentru a atrage întotdeauna atenția partenerului său.

Săgetător

Un Săgetător cu un alt Săgetător e o legătură intereantă. Își oferă reciproc suficient spațiu pentru a fi independenți și iubesc să-și trăiască viața personală și în afara relației. Fac planuri împreună pentru următoarea lor călătorie, unde își vor putea hrăni setea de călătorie. S-ar putea însă să se calce pe butuci dacă stările lor diferă diametral într-un anumit moment. 

Vărsător

Vărsătorii, fiind un semn de aer, au calități similare cu cele ale lui Săgetătorilor. De asemenea, sunt fără griji, independenți, sociali, așa că lucrurile vor fi fericite între cele două zodii. Călătoria, conversațiile interesante, întâlnirea cu oameni noi, aventurile, totul îi atrage unul la altul și sunt părți cruciale ale legăturii lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel