Zodiile care își vor schimba radical viața în 2022

Adisa Codruț |
Data publicării:

Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că anul 2022 va ajuta anumite zodii să se reinventeze.

Anul 2022 va însemna schimbări radicale pentur anumite zodii. Astrologul Daniela Simulescu spune că ”Jupiter, planeta oportunităților va avea un tranzit mai special” în următoarele perioade: 1 ianuarie - 11 mai, 28 octombrie - 27 decembrie, 11 mai - 28 octombrie.

Zodiile la care se referă Daniela Simulescu:

Berbec/Ascendent în Berbec - Va trebui să faci un pas înapoi. Cel puțin până pe 11 mai.  Exact ce nu îi place unui nativ Berbec, nu-i așa? Este adevărat că, în 2021, ai trecut la următorul pas, ți-ai făcut destule planuri și strategii. Și chiar ai pus primele cărămizi. Prima zi a anului 2022 vine și ea cu o conjuncție Luna-Marte în casa a 9-a, ceea ce arată că ai buzunarul plin de idealuri. Dar tranzitul lui Jupiter în a 12-a casă își dorește să te ocupi mai întâi de problemele ferite de ochii lumii. De vindecare. Sănătatea ta sau a celor dragi, și cea fizică și cea emoțională. Ziua de 12 aprilie va da o conjuncție între Jupiter și Neptun, aspect ce îți va dizolva toate așteptările legate de viață și credința personală, tare păcătoase. Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie.

Fecioară/Ascendent în Fecioară - Jupiter se va afla în casa a 7-a, a relațiilor, în perioadele 1 ianuarie - 11 mai și 28 octombrie - 21 decembrie. Deci va fi timp suficient să o lași mai moale cu munca și să fii dispus să cunoști oameni noi. În preajma zilei de 12 aprilie, Jupiter va face o conjuncție cu Neptun. Acest aspect este ca o avertizare astrală. Atunci când îți vei alege un partener, fă tot posibilul să nu te lași păcălit, să nu ai ochelari de cal. Adică să nu te îndrăgostești de o persoană cu probleme afective serioase sau dependențe greu de vindecat. Cei care sunt într-o relație funcțională de ceva timp vor decide să o oficializeze. Relațiile dureroase vor avea două posibilități: vindecarea sau ruperea. Partenerii își mai pot da o șansă sau își vor da seama că statutul de victimă nu le mai aduce multe avantaje. În orice caz, așteptările ca partenerul să se schimbe vor fi falimentare din start.

Balanță/Ascendent în Balanță - Între 1 ianuarie - 11 mai și 28 octombrie-21 decembrie, Jupiter va tranzita casa a 6-a, a muncii și a stilului de viață. Acest tranzit este menit ori să crească exagerat volumul de muncă, ori să te ajute să schimbi locul sau chiar domeniul. În orice caz, vei fi destul de harnic. Sănătatea va avea de suferit dacă nu îți schimbi obiceiurile. Cei care se știu cu probleme cronice pot găsi în 2022 specialiști care să îi ajute să își mai aline suferințele. Dar ce este cel mai important este tranzitul lui Jupiter, între 11-28 octombrie, în casa relațiilor și a parteneriatelor. O perioadă nemaipomenită pentru a-ți cunoaște partenerul mult visat, pentru a te căsători sau pentru a găsi curajul să ieși dintr-o relație disfuncțională/ să divorțezi. Marte, guvernatorul relațiilor, va fi retrograd între 30 octombrie - 12 ianuarie 2023. Deci vrei nu vrei, finalul anului 2022 te va confrunta cu problemele afective de care ai tot fugit.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel