Zodiile care vor fi serios afectate de Eclipsa de Lună din 19 noiembrie

Florina Pop |
Data publicării:

Vineri, 19 noiembrie, va avea loc o Eclipsă de Lună în Taur. 

Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că ”ziua de 19 noiembrie va fi memorabilă pentru multe persoane, mai ales pentru cele născute pe 15/16/17/18/19/20 mai sau noiembrie. Sau pentru cele care au planete sau unghiuri importante la gradele 25,26,27,28,29 Taur/Leu/Scorpion/Vărsător”.

Specialista mai precizează:

”Nu trebuie să facă ele ceva neapărat. Este de ajuns să fie observatori la propria viață și să aibă tot felul de revelații. Și cum perioada între două eclipse (următoarea va fi pe 4 decembrie) este importantă din punctul de vedere al statisticii astrologice, este clar că vor avea timp să conștientizeze din plin schimbările din viața lor, pornite de ei sau nu.

Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare. Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea”.

Însă, dacă nu ești printre vizații de Eclipsa de Lună/Lună Plină, ”astrele te invită să îți pui următoarele întrebări în jurul datei de 19 noiembrie”:

Berbec/Balanță - Banii mei versus Banii tăi. Vor fi destule provocări în sistemul de valori. Cât câștig, cât investesc, ce bani sunt la comun, cât câștigă sau investește partenerul. Nevoia de stabilitate financiară. Cât mă bazez pe veniturile celorlalți. Cum gestionez moștenirile sau resursele din alte activități. Cât de conștient sunt cu taxele și impozitele. Obiceiurile fixiste în aceste domenii.

Taur/Scorpion - Eu versus partenerul. Relația în care mă aflu mă ajută să evoluez? Partenerul vrea să evolueze? Care sunt limitele mele? Care sunt limitele tale? La ce renunț eu și la ce renunți tu? Nevoile mele sunt luate în calcul? De ce am așteptări la celălalt? Relația este blazată? Unde este sentimentul fals de stabilitate?

Gemeni/Săgetător - Obiceiuri sănătoase versus obiceiuri toxice. Care este cea mai bună rutină pentru mine? Am o rutină? Mă implic în prea multe proiecte profesionale și nu termin niciunul? Țin prea mult la imaginea mea în rândul colegilor? Nu cumva sunt prea devotat unor colegi și nu mai reușesc să tratez proiectele de la serviciu în mod obiectiv? Ce probleme de sănătate cronice/acute am neglijat?

Rac/Capricorn - Nevoile mele versus nevoile altora. Țin cont de pasiunile mele sau ale altora? Mă implic în unele proiecte doar pentru a le face pe plac prietenilor? Planurile mele de viitor sunt bazate pe așteptări legate de alții? Ce îmi face mie inima să salte? Ce înseamnă iubirea pentru mine și nu pentru alții?

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel