Zodiile și șofatul. Un studiu arată care este semnul zodiacal care se descurcă cel mai bine la volan

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Șofer în mașină  FOTO: Pixabay
Șofer în mașină FOTO: Pixabay

Astrologii au analizat care sunt zodiile care au cele mai bune abilități de a conduce și care sunt la polul opus, respectiv cei mai slabi șoferi.

V-ați întrebat vreodată de ce unii oameni par a fi șoferi înnăscuți, în timp ce alții par să intre în panică la volan? Ei bine, poate că există un motiv pentru care mulți au nevoie de zece încercări pentru a trece examenul de conducere, iar alții reușesc din prima. O nouă cercetare a descoperit că obiceiurile de condus ale șoferilor ar putea fi dictate de semnul nostru zodiacal, iar aceasta este o veste proastă pentru tauri.

Potrivit cercetării, Scorpionii sunt cei mai buni șoferi, deoarece sunt cei mai puțin predispuși să facă o cerere de asigurare auto. În ceea ce privește parcarea, cei mai încrezători sunt Racii,  61% dintre ei susținând că rareori au dificultăți în a-și parca vehiculul. Celebrul astrolog Debbie Frank crede că acest lucru se datorează faptului că cei Racii sunt precauți din fire.

Deși șofatul poate părea o corvoadă pentru cei mai mulți dintre noi, Fecioarele au cele mai multe șanse să se bucure de condus, 26 la sută dintre ele făcând o călătorie cu mașina fără motiv. Pe de altă parte, Balanțele nu găsesc șofatul liniștitor și sunt cei mai furioși șoferi din clasament, în timp ce Gemenii sunt cei mai calmi șoferi, 19 la sută dintre ei susținând că nu au avut niciodată parte de furie la volan. Potrivit lui Frank, acest lucru se datorează faptului că Fecioarele sunt guvernate de Mercur - planeta motoarelor și a mobilității - ceea ce sugerează că se gândesc în timp ce conduc.

Berbecii par a fi totuși cei mai nepoliticoși șoferi, majoritatea recunoscând că rareori acordă prioritate altor mașini, în timp ce 84% dintre Săgetători recunosc că sunt întotdeauna politicoși pe șosele. 

Cel mai rău șofer

Cei născuți în zodia Taur sunt considerați cei mai răi șoferi, fiind cei mai predispuși să facă o cerere de asigurare și recunoscând că le este adesea dificil să își parcheze mașina. De asemenea, ar trebui să vă feriți să călătoriți cu un Leu, deoarece 37% dintre Leii chestionați spun că de obicei ignoră limita de viteză! Cu toate acestea, vă puteți simți mai în siguranță pe scaunul pasagerului cu un Capricorn la volan, 45 la sută dintre ei susținând că nu încalcă niciodată limita de viteză.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce alte zodii au abilități de a șofa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel