10 semne că ești o femeie Alfa: Nimic nu te doboară! Ești invincibilă

Adisa Codruț |
Data publicării:

Dacă nu ai auzit niciodată termenul de „femeie alfa”, dar îți place felul în care sună, înseamnă că ai putea fi una! O femeie alfa domină într-un grup. Este puternică și încrezătoare, muncește din greu și este adesea ocupată. Este jucăușă și adoră provocările. 

Ce alte semne caracterizează o femeie Alfa:

 

1. O femeie Alfa este sigură pe ea

O femeie Alfa are defecte la fel ca oricine altcineva, dar alege să fie încrezătoare pentru că știe cine este și ce vrea.

2. O femeie Alfa este echilibrată

O femeie Alfa muncește din greu, dar știe și să se distreze. Ea menține un echilibru sănătos și continuă să avanseze.

3. O femeie Alfa poate accepta critici

O femeie Alfa este capabilă să facă față adevărului. Ea acceptă respectuos critica constructivă și o folosește ca instrument de învățare, pentru a se perfecționa.

4. O femeie Alfa nu concurează cu alții

O femeie Alfa este foarte muncitoare, dar nu concurează cu nimeni. Își dorește succesul profesional, dar este fericită să vadă că și alții se descurcă bine. 

5. O femeie Alfa nu este intimidată

O femeie Alfa este încrezătoare în inteligența și abilitățile sale. Refuză să fie intimidată de ceilalți, indiferent de aspectul, realizările sau succesul lor.

6. O femeie Alfa este inteligentă

O femeie Alfa știe când este timpul să se îndepărteze de o persoană toxică, relație sau situație. Când intuiția ei îi spune că este ceva în neregulă, acționează imediat.

7. O femeie Alfa are cele mai bune intenții

O femeie Alfa nu s-ar folosi niciodată de alte persoane pentru propriul ei câștig egoist. Ajută fără să aștepte nimic în schimb. 

8. O femeie Alfa gestionează stresul

O femeie Alfa știe cum să gestioneze perioadele stresante din viața ei. Nu se lasă copleșită de griji și responsabilități, ci caută cele mai bune soluții. 

9. O femeie Alfa acceptă eșecul

O femeie Alfa știe ce vrea de la viață. Cu toate acestea, este dispusă să riște, chiar dacă poate fi un eșec. Fiecare ușă închisă o deschide pe alta.

10. O femeie Alfa trăiește fără regrete

O femeie Alfa învață din fiecare experiență și o tratează pe fiecare ca pe o lecție de viață. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel