10 semne că ești o femeie Alfa: Nimic nu te doboară! Ești invincibilă

Adisa Codruț / 05 iul 2021 / 14:49

Dacă nu ai auzit niciodată termenul de „femeie alfa”, dar îți place felul în care sună, înseamnă că ai putea fi una! O femeie alfa domină într-un grup. Este puternică și încrezătoare, muncește din greu și este adesea ocupată. Este jucăușă și adoră provocările. 

Ce alte semne caracterizează o femeie Alfa:

 

1. O femeie Alfa este sigură pe ea

O femeie Alfa are defecte la fel ca oricine altcineva, dar alege să fie încrezătoare pentru că știe cine este și ce vrea.

2. O femeie Alfa este echilibrată

O femeie Alfa muncește din greu, dar știe și să se distreze. Ea menține un echilibru sănătos și continuă să avanseze.

3. O femeie Alfa poate accepta critici

O femeie Alfa este capabilă să facă față adevărului. Ea acceptă respectuos critica constructivă și o folosește ca instrument de învățare, pentru a se perfecționa.

4. O femeie Alfa nu concurează cu alții

O femeie Alfa este foarte muncitoare, dar nu concurează cu nimeni. Își dorește succesul profesional, dar este fericită să vadă că și alții se descurcă bine. 

5. O femeie Alfa nu este intimidată

O femeie Alfa este încrezătoare în inteligența și abilitățile sale. Refuză să fie intimidată de ceilalți, indiferent de aspectul, realizările sau succesul lor.

6. O femeie Alfa este inteligentă

O femeie Alfa știe când este timpul să se îndepărteze de o persoană toxică, relație sau situație. Când intuiția ei îi spune că este ceva în neregulă, acționează imediat.

7. O femeie Alfa are cele mai bune intenții

O femeie Alfa nu s-ar folosi niciodată de alte persoane pentru propriul ei câștig egoist. Ajută fără să aștepte nimic în schimb. 

8. O femeie Alfa gestionează stresul

O femeie Alfa știe cum să gestioneze perioadele stresante din viața ei. Nu se lasă copleșită de griji și responsabilități, ci caută cele mai bune soluții. 

9. O femeie Alfa acceptă eșecul

O femeie Alfa știe ce vrea de la viață. Cu toate acestea, este dispusă să riște, chiar dacă poate fi un eșec. Fiecare ușă închisă o deschide pe alta.

10. O femeie Alfa trăiește fără regrete

O femeie Alfa învață din fiecare experiență și o tratează pe fiecare ca pe o lecție de viață. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy