3 Zodii care îți vor frânge inima și o vor călca în picioare

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodii care îți vor frânge inima. Colaj fotografii Pixabay
Zodii care îți vor frânge inima. Colaj fotografii Pixabay

Nu vrem să vedem pe nimeni cu inima frântă și nici să trecem noi prin această grea suferință. Dar unii oameni pur și simplu sunt experți la asta. Iată cele 3 zodii care-ți vor frânge inima și-o vor călca în picioare.

E greu să treci printr-o despărțire, să-ți vindeci inima și să mergi mai departe, dacă ai ținut mult la persoana care ți-a frânt-o. Sunt zodii care, prin natura lor, sunt experte la a frânge inima și a o călca pur și simplu în picioare. Iată care: 

Săgetător

Săgetătorii sunt cei mai aventuroși din toate semnele zodiacale. Sunt independenți, cu spirit liber, a căror primă prioritate va fi întotdeauna călătoria, chiar dacă e vorba de „călătoria” de la o persoană la alta. Ei nu vor să fie legați, iar când intră într-o relație, după un timp se simt sufocați și prinși în ea. Drept urmare, se despart de partenerul lor și nu o fac cu mănuși sau frumos, ci cu scandal și-ți calcă inima în picioare.

Vărsător

Este un alt semn zodiacal independent, liber. Vărsătorii se îndepărtează adesea de lume și adoră să se lase răsfățați în propriul spațiu. Relațiile, familia, prietenii nu îi deranjează cu adevărat. Aceștia sunt mai preocupați de activități filantropice. Deci, atunci când simt că nu pot face nimic pentru societate, vor ieși din relația în care sunt și o vor face brusc și dur: nu țin cont de sentimentele celorlalți, ci pur și simplu rănesc ca să „scape” de o persoană pe care o consideră balast. 

Leu

Leii triumfă când sunt în centrul atenției. Indiferent cum, vor să fie în centrul atenției, să fie răsfățați, apreciați, iubiți, adulați și doriți. Dar dacă nu este posibil ca cineva să-i acorde toată atenția de fiecare dată, ceea ce îl irită pe Leu. Deci, dacă u ești sclavul lui la propriu și nu îi acorzi suficientă atenție, nu se vor gândi de două ori înainte să te părăsească. Și să-ți reproșeze că nu ești în stare să-i iubești așa cum cred că merită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel