Asistentul de la UPU, depistat pozitiv după vaccinare, a încetat din viață

DCMedical Team |
Data publicării:
Deces,
Deces,

Asistentul de la UPU Piatra Neamț care a fost vaccinat, deși avea simptome de infectare cu SARS CoV-2, a murit, miercuri seara, la un spital din Cluj Napoca.

Asistentul de la UPU Piatra Neamț, Leca Gheorghe, s-a vaccinat anti COVID-19 pe data de 5 ianuarie în ciuda faptului că, la momentul vaccinării, avea o tuse care ar fi putut fi simptom de infectare cu SARS CoV-2. Deși a menționat acest aspect, medicul de la centrul de vaccinare a dat undă verde pentru imunizare, punând tusea pe seama unei infecții respiratorii de sezon.

Pe 17 ianuarie, la 12 zile dupa vaccin, Leca Gheorghe a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, iar ulterior, starea lui de sănătate s-a agravat. Acesta a fost transferat la un spital din Cluj Napoca, unde a și pierdut lupta cu viața, în seara zilei de 17 februarie. Plămânii bărbatului erau foarte grav afectati, notează Antena 3.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel