A treia doză de vaccin anti-COVID. Israelul va începe administrarea la persoanele peste 60 de ani

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccin
Vaccin

Persoanele peste 60 de ani din Israel vor fi vaccinate cu a treia doză de vaccin împotriva COVID.

Israelul va începe administrarea celei de-a treia doze din vaccinul anti-COVID-19 produs de Pfizer/BioNTech persoanelor cu vârste de peste 60 de ani, au anunţat joi postul public de radio Kan şi postul Channel 13 TV. 
Conform surselor citate, Ministerul Sănătăţii israelian a informat direcţiile sanitare care au desfăşurat campania de vaccinare că începând de duminică pot fi administrate dozele de consolidare, pentru a combate varianta Delta a coronavirusului.

Potrivit datelor preliminare ale unui studiu anunţate miercuri de Pfizer, o a treia doză de vaccin anti-COVID-19 poate ''impulsiona puternic'' protecţia împotriva variantei Delta a coronavirusului SARS-CoV-2. 
Pfizer estimează că această a treia doză de consolidare ar putea multiplica cu 100 neutralizarea variantei Delta şi ea ar trebui administrată într-un interval cuprins între 6 şi 12 luni după vaccinarea completă cu cele două doze din schema actuală, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel