Actorul Willie Garson, celebrul Stanford din „Sex and the City” a murit. Suferea de cancer pancreatic

Dana Lascu |
Data publicării:
Willie Garson și diveledin Sex and The City.  Foto: Instagram
Willie Garson și diveledin Sex and The City. Foto: Instagram

Actorul american Willie Garson, în vârstă de 57 de ani, cunoscut în special pentru rolul impresarului gay Stanford Blatch din serialul „Sex and the City” (”Totul despre sex”), a murit din cauza unui cancer pancreatic. Anunțul a fost făcut de fiul său. 

În serialul de succes produs de HBO, actorul american Willie Garson a jucat rolul prietenului şi confidentului gay al lui Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), iar recent filma pentru spin-off-ul „And Just Like That...”.

Potrivit revistei People, actorul suferea de cancer pancreatic. În ultimele clipe ale vieţii a fost înconjurat de familie, a anunțat fiul său adoptiv Nathen Garson.

„Te iubesc atât de mult tată. Odihnește-te în pace și sunt atât de bucuros că ai reușit să-mi împărtășești toate aventurile și ai reușit să realizezi atât de mult. Sunt atât de mândru de tine. Te voi iubi întotdeauna, dar eu crede că este timpul să pleci într-o aventură a ta. Vei fi mereu cu mine ", a scris el, pe Instagram.

Numindu-l „cea mai tare, mai amuzantă și mai inteligentă persoană pe care am cunoscut-o”, Nathen Garson a spus că speră că tatăl său se va odihni în pace acum.
„Mă bucur că mi-ai împărtășit dragostea ta. Nu o voi uita niciodată și nici nu o voi pierde", a adăugat el în postare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nathen Garson (@nathen_garson)

Trista veste a fost confirmată și de managerul actorului, John Carrabino.

Producătorul executiv al „Sex And The City”, Michael Patrick King, a precizat că Garson a lucrat „chiar şi când era bolnav”, însă nu a oferit alte detalii.

Născut William Garson Paszamant în New Jersey în 1964, Garson a studiat teatrul și a obținut un masterat în arte plastice de la Yale School of Drama.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel