Actrița Cristina Cioran: fetița mea este încă în spital, respiră singură

Adisa Codruț |
Data publicării:

Cristina Cioran a născut prematur o fetiță la 29 de săptămâni, p care o vede de două ori pe săptămână.

Actrița Cristina Cioran a născut prematur o fetiță, la 29 de săptămâni. Micuța a fost internată la Terapie Intensivă, iar actrița a fost nevoită să o lase singură în spital din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19. O vede pe fetiță de două ori pe săptămână pentru 30 de minute. 

"Sunt mai bine, deși pare ca s a întâmplat ieri. Fetița mea încă este la spital. Când mă aude, zâmbește! M-a strâns tare de deget, deși este mică, are o putere enormă. Este fetiță noastră puternică! Respiră singură, urmează partea cu mâncarea la biberon și sperăm ca totul sa evolueze bine", a declarat actrița pentru un post TV.

Cristina Cioran susține că va putea sta internată cu fetița ei în spital doar după ce va fi scoasă din incubator și transferată în salon. Actrița suferă enorm că nu poate fi alături de cea mică. 

"Am avut o intercolită ceva, de asta am născut prematur. Am făcut o toxiinfecție care mi-a declanșat travaliul. Am crezut ca nu o sa supraviețuiască. Dacă nășteam în salvare nu avea șanse. Au început mai multe dureri și am născut!", a declarat aceasta. Cristina Cioran le-a răspuns celor care au acuzat-o că se distrează, deși fetița ei se află în continuare internată în spital. Actrița a fost acuzată că ar fi plecat la mare, în timp ce fiica ei se află la Terapie Intensivă.

Mai multe puteți citi pe Spetacola.

Duminică, 18 iulie, Cristina Cioran a ajuns de urgență la Spitalul Municipal, după ce a făcut o afecțiune care i-a declanșat travaliul. Inițial, aflată în șoc, vedeta s-a grăbit să posteze pe rețelele de socializare un mesaj în care îi roagă pe fani să se roage pentru fiica ei. „Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis Cristina Cioran pe rețelele de socializare duminică.

Fetița ei Ema se află la incubator și va mai sta câteva zile internată în spital. Astăzi, Cristina Cioran a avut o intervenție în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv, acolo unde a povestit cum a fost întreaga experiență a nașterii, dar și cum se simte micuța. ”Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus Cristina, de pe patul de spital.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel