Alegerile pentru Senatul UMF Carol Davila: Primul tur nevalidat din lipsă de cvorum

Dana Lascu |
Data publicării:
UMF Carol Davila București. Foto: DC Medical
UMF Carol Davila București. Foto: DC Medical

Primul tur de la alegerile pentru Senatul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Carol Davila din București, care a avut loc pe 14 ianuarie, a fost declarat invalid din lipsă de cvorum.

Rezultatul turului I al alegerilor pentru Senatul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Carol Davila, arată că din cei 1.566 de alegători înscriși pe listele de vot, la scrutin au participat doar 997.

Pentru întrunirea cvorumului și validarea rezultatului era necesară prezența a două treimi din alegături, adică a 1.044 de voturi.

„Prin neîndeplinirea cvorumului, turul I al alegerilor pentru Senatul universitar nu este validat", a anunțat UMF Carol Davila.

Turul al II-lea va avea loc pe data de 21 ianuarie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel