Alergii, cum le ameliorezi cu miere, lămâie și usturoi

Florina Pop |
Data publicării:
Băutura detoxifiant natural. Foto: Pixabay
Băutura detoxifiant natural. Foto: Pixabay

Alergiile sezoniere și rinita alergică afectează milioane de oameni. Sunt câteva produse care calmează efectele acestor alergii.

Iată produsele care ameliorează alergiile sezoniere:

* mierea produsă în zona unde locuiți - consumul de miere produs de albinele locale poate ajuta la ameliorarea simptomelor alergice, deoarece este produs din aceleași plante care provoacă reacția alergică. Administrarea unei cantități mici de alergen funcționează la fel ca un vaccin, ajutând sistemul imunitar să construiască anticorpi împotriva acestuia.

* sucul de lime - Sucul de la o jumătate de lime într-un pahar cu apă călduță și îndulcit cu o linguriță de miere curăță sistemul de toxine de la alergeni. Bea acest amestec o dată pe zi, primul lucru dimineața.

* ceai de mușețel - antihistaminic natural, una sau două căni zilnice de ceai de mușețel, îndulcit cu miere, pot oferi imunitate față de mulți alergeni obișnuiți. Deși există dovezi că mușețelul ar putea fi bun pentru persoanele care suferă de rinită alergică în general, cei care dezvoltă simptome atunci când sunt expuși la polen de ambrozie ar trebui să fie atenți cu ceaiul de mușețel. Mușețelul are proteine ​​similare cu cele găsite în ambrozie și, prin urmare, ceaiul de mușețel poate provoca reacții.

* usturoi - un alt antihistaminic natural bun este usturoiul. Adăugarea lui la mâncare nu numai că va contribui la combaterea simptomelor alergice, dar va adăuga și un plus de aromă la multe feluri de mâncare populare, potrivit farmersalmanac.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel