ALERTĂ în spitalele din țară. Mahler și Imbri, semnal URIAȘ de ALARMĂ

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medicii Beatrice Mahler și Emilian Imbri
Medicii Beatrice Mahler și Emilian Imbri

Spitalele din România ajung la capacitate maximă în privința cazurilor de infecții cu COVID-19. În acest context, doi medici importanți, Beatrice Mahler și Emilian Imbri, trag un semnal de alarmă. 

Medicii Beatrice Mahler și Emilian Imbri au transmis semnale de alarmă, în contextul în care tot mai mulți pacienți ajung cu COVID-19 în spitale, iar secțiile destinate acestora sunt la capacitate maximă.
Pe zi ce trece, numărul cazurilor de infecții crește îngrijorător, ieri fiind înregistrate 490 de cazuri, iar astăzi 420.
În acest context, doi dintre cei mai mari medici ai țării, care luptă cu pandemia încă de la început, trag un semnal de alarmă. Ei au vorbit în direct la B1 Tv.
Ce au declarat cei doi medici, citiți pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel